Доставка

Доставка и връщане

Доставката се извършва с фирма Спиди до посочен адрес - личен или удобен офис на Спиди. 

Право на връщане 

В съответствие със закона за защита на потребителите, може да се възползвате от правото си да върнете закупените продукти за ваша сметка, без никакви санкции и без да е необходимо да изтъквате конкретна причина. Нужно е само да ни информирате на имейл hello@chillskin.at в срок от седем (7) дни от датата, на която сте получили продукта.

Продуктите, които желаете да върнете, трябва да бъдат изпратени обратно в срок от седем (7) дни от датата, на която сте ни информирали за решението си, на следния адрес: България, гр. Варна, бул. Сливница 160 , ет.1 - офис. 

Ако сте изпълнили всички изисквания посочени по-долу, напълно ще възстановим сумата на върнатите продукти:

1.1 Продуктите да са неразпечатани и в оригиналната си опаковка

1.2 Да нямат следи от употреба, нарушен вид или зацапване

1.3 Да включите оригиналната фактура, с която сте получили продуктите или номера на поръчката си

Разходите по връщането на продуктите са за ваша сметка.

Ще бъдете уведомени, ако върнатите продукти не могат да бъдат приети, защото не отговарят на условията, посочени в точки 1.1, 1.2 и 1.3 от предходния параграф. В този случай можете да изберете продуктите да бъдат доставени обратно до вас за ваша сметка. Ако откажете горепосочената доставка, си запазваме правото да задържим продуктите и платената за тях сума.

Моля, имайте предвид, че всички мита, данъци и такси, които сте платили за доставката на закупените продукти (ако има такива) не се възстановяват.