Общи условия

Посетителите и потребителите на този уеб сайт трябва внимателно да прочетат настоящите общи условия, преди да използват този уеб сайт. Ако Потребителят използва този уеб сайт се счита, че е приел и е напълно съгласен с тези Общи Условия. Ако Потребилетят не приема тези общи условия, той не трябва да използва този уеб сайт.

Настоящите Общи условия представляват правно споразумение със задължителна, обвързваща сила между Чил Скин БГ (уебсайт) и потребителят (Вие) във връзка с услугите и продуктите предлагани от chillskin.bg. С разглежданеето на страниците на chillskin.bg, натискатането на обектите или връзките разположени на страниците на chillskin.bg , Вие се съгласявате със и задължавате да спазвате тези Общи условия. 

Рение ЕООД (наричан по-долу "Доставчик"), в качеството си на фирма, която е създала и оперира домейна от www.chillskin.bg дава право на потребителите да зареждат и разглеждат всички материали, които са публикувани в него само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че се спазват и се съобразяват всички авторски права и съответните означения. Не се разрешава материалите на този интернет сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена. Материалите на този интернет сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби.

Материалите и услугите в този уеб сайт са ограничени само до посочените условия за тях без да се осигуряват каквито и да е гаранции включая търговски и целеви. Задълженията на Доставчика по отношение на продуктите и услугите, които се предлагат в този интернет сайт се управляват от съответните споразумения с вносителите и/или дистрибуторите на предстаяните продукти. Също така Доставчикът не поема гаранция за точността и целостта на публикуваните материали, софтуера или услугите на този уеб сайт. Доставчикът има право по всяко време и без предупреждение на прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да бъдат остарели , като Доставчикът не поема отговорност да ги актуализира. Някоя от информацията публикувана в този интернет сайт е възможно да се отнася до продукти , услуги или програми, които не се предлагат и не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените данни за контакти. Доставчикът запазва правото си да променя настоящите правила, както и структурата на онлайн страницата, за което не се задължава да уведомява Клиентът чрез интернет страницата си. 

Достъпът до CHILLSKIN.BG и използването му, включително показването на уеб страници, комуникацив с CHILLSKIN.bg и свързаните с уеб сайтове и социални медийни ресурси, извършване на покупки на интернет страницата, се извършват от нашите потребители изцяло за лични цели, които следва по никакъв начин да не се свързват към каквато и да е търговска, стопанска или професионална дейност.

Условия за абонамент 

.1 Абонамент може да се направи:

    .1.1  чрез електронния ни магазин www.chillskin.bg

    .1.2 на лично съобщение в Инстаграм

    .1.3 на лично съобщение във Фейсбук

.2 Всеки клиент има право да прекрати абонамента си във всеки един момент. Прекратяването на абонамента се приема само и единствено по имейл на hello@chillskin.at

.3 Абонаментът се заплаща всеки месец при доставка на кутията чрез наложен платеж. Доставката е БЕЗПЛАТНА. 

.4 CHILLSKIN.BG запазва правото си да променя цените на индивидуалните абонаменти по всяко време.

 Доставка 

Доставката се извършва с фирма Спиди до посочен адрес - личен или удобен офис на Спиди. 

Право на връщане 

В съответствие със закона за защита на потребителите, може да се възползвате от правото си да върнете закупените продукти за ваша сметка, без никакви санкции и без да е необходимо да изтъквате конкретна причина. Нужно е само да ни информирате на имейл hello@chillskin.at в срок от седем (7) дни от датата, на която сте получили продукта.

Продуктите, които желаете да върнете, трябва да бъдат изпратени обратно в срок от седем (7) дни от датата, на която сте ни информирали за решението си, на следния адрес: България, гр. Варна, бул. Сливница 160 , ет.1 - офис. 

Ако сте изпълнили всички изисквания посочени по-долу, напълно ще възстановим сумата на върнатите продукти:

1.1 Продуктите да са неразпечатани и в оригиналната си опаковка

1.2 Да нямат следи от употреба, нарушен вид или зацапване

1.3 Да включите оригиналната фактура, с която сте получили продуктите или номера на поръчката си

Разходите по връщането на продуктите са за ваша сметка.

Ще бъдете уведомени, ако върнатите продукти не могат да бъдат приети, защото не отговарят на условията, посочени в точки 1.1, 1.2 и 1.3 от предходния параграф. В този случай можете да изберете продуктите да бъдат доставени обратно до вас за ваша сметка. Ако откажете горепосочената доставка, си запазваме правото да задържим продуктите и платената за тях сума.

Моля, имайте предвид, че всички мита, данъци и такси, които сте платили за доставката на закупените продукти (ако има такива) не се възстановяват.

3. Възстановяване на суми

Процедурата за възстановяване на сумата за върнатите продукти се стартира в срок до 14 работни дни от датата, на която сме ги получили.

Срокът за възстановяване на сумата, която сте платили за закупуване на върнатите продукти зависи от формата на плащане, която сте използвали:

  • Покупка с наложен платеж: всички суми, платени при доставка или на място, възстановяваме само по банков път на ваша лична сметка
  • Покупка с кредитна / дебитна карта: всички суми, възстановяваме на същата сметка (карта), от която е извършено плащането. Времето за възстановяване ще зависи и от политиката на компанията издала картата;
  • Плащане чрез PayPal: възстановяванията ще бъдат кредитирани по вашата PayPal сметка и ще бъдат видими веднага. Действителното възстановяване на сумата по кредитната карта, свързана с вашата PayPal сметка зависи от компанията, която е издала картата.

Ограничена отговорност

Рение ЕООД, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелсва за каквито и да е щети включая , но не само щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този интернет сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо Доставчика за възможност да възникнат такива вреди. В случай , че в следствие на използването на този интернет сайт, или материали от него от ваша страна доведе до възникването на вреди, за които е необходим ремонт, сервизиране или поправка оборудване или информация потребителят поема цялата отговорност и всички разходи свързани с отстраняването на нанесените вреди.

 

Права и задължения съгласно Закона за защита на потребителите

Съгласно ЗЗП Доставчикът e длъжeн да предостави свободно следната информация:
i. Името и адреса си: Рение ЕООД, град Варна,ул. Цар Асен № 68, вх. 1, ет. 1, ап. 1, ЕИК: 203355971
ii. Цената на предлаганите абонаменти е изписана на съответните страници.
iii. Стойността на транспортните разходи за доставка са включени в цената на абонаментната кутия.
iv. Начините за доставка са описани подробно в страницата Условия за доставка.
v. Всички плащания са съобразени с чл. 93 ал. 1 на Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), за което се получава съответния документ.

Търговски марки

Всички използвани имена, знаци и символи на продукти публикувани в този сайт са търговски марки или са защитени от автрорското право, които са притежание на техните собственици.

Политика за лични данни

Настоящата ПОЛИТИКА ЗА ЛИЧНИТЕ ДАННИ е неразделна част от УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ на сайта www.chillskin.bg (Сайта), администриран от “Рение" ЕООД (Дружеството).

При осъществяване на дейността си ние действаме като администратор на лични данни и извършваме действия по събиране, обработване и съхранение на лични данни в съответствие с Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета (Общ регламент относно защитата на данните или GDPR) и приложимото национално и европейско законодателство.

Тук се посочва начинът, по който ние събираме и обработваме лични данни на субекти на данни – крайни потребители. Описани са и начините, по които можете да се свържете с нас, ако имате нужда от това.

I.Каква информация се събира чрез Сайта?

За да използвате услугите на Сайта, включително и за да получите достъп до платформата за онлайн поръчки на стоки и свързаните с нея услуги, нашата информационна система се нуждае от определена информация за Вас, чрез която можете да бъдете идентифицирани пряко или непряко.

1.Информация, която Потребителят предоставя доброволно:

а) В случаите, когато за определена услуга на Сайта се налага, ние можем да искаме да ни предоставите следните Ваши лични данни:

1) лични имена

2) валиден имейл адрес

3) телефон

4) физически адрес за доставка

4) възможни предпочитания или коментари

5) допълнителни данни (потребителско съдържание и/или запитване);

б) Възможно е посочените категории лични данни да бъдат изискани и при евентуално запитване към нас във връзка с упражняване на вашите права, описани по-долу.

2.Информация, която Сайтът събира от Потребителя

За изпълнението на определени функционалности на нашия сайт и услугите, до които имате достъп чрез него, нашата информационна система събира информация от вашето електронно устройство по време на извършване на стандартни дейности за нормалното функциониране на WEB операции. По този начин могат да бъдат събрани и следните допълнителни категории лични данни, а именно:

1) IP адрес

2) използван браузър

3) предпочитани настройки на език

4) вид използвано устройство за зареждане на сайта

5) информация за операционната система на вашето устройство

6) данни за потребителско поведение и потребителски характеристики.

Ние събираме данни за източника, от който сте достъпили Сайта. Във всеки случай, ние не събираме вашата публично достъпна информация, включително и ако препратката към нашия сайт е от социална мрежа.

Когато посещавате Сайта, наши профили в социални мрежи и/или използвате наличните в Сайта функционалности и услуги, включително за създаване на потребителски профил и пазаруване, определени ваши лични данни могат да се събират и обработват чрез инсталиране на малки текстови файлове – т.нар. Бисквитки (Cookies) на вашето устройство.

Данните ви могат да се използват от нас за анализ на трафик, рекламни цели, пазарни проучвания и профилиране на потребителски групи, системни отчети по дейността на Сайта и за възстановяване на информация за потребление, за подобряване на функционалността на сайта и неговото анализиране, включително, но не само, при:

1) действия по създаване и администриране на потребителски профили

2) действия по идентификация и установяване на предвидената от закона възраст при онлайн пазаруване

3) директен маркетинг на продукти и услуги

4) оценка на ефективността на рекламата

5) управление и администриране на дейности при онлайн пазаруване

6) анализ на история на покупките, предпочитания и поведение

7) предотвратяване на измами във връзка с плащания

8) управление на запитвания.

Бисквитки могат да бъдат създавани, достъпвани, четени и манипулирани и от трети лица (наши рекламни партньори, социални мрежи, партньори за анализ). За да се запознаете по-подробно с условията, при които тези трети страни използват бисквитки, както и относно данните, които събират, за каква продължителност правят това, с какви цели ги събират и как можете да предотвратите или потвърдите това, можете да посетите техните съответни политики за за използване на бисквитки.

Повече информация за използваните от нас Бисквитки (Cookies) и общите условия за ползване на уеб сайта можете да откриете в нашите Общи условия за ползване на уеб сайт и Политика за ползване на бисквитки.

 3. Лични данни на деца. Как се отнасяме към тях?

Услугите на Сайта не са насочени към лица под 18 годишна възраст. Дружеството не цели и не желае да събира лични данни на деца във връзка с услугите, предоставяни през Сайта.

Ако все пак Дружеството получи информация за непълнолетно лице във връзка с услугите на Сайта, ние няма да я обработваме и ще я изтрием, освен ако нормативен акт не задължава да обработим тези данни по друг, конкретно установен начин.

 II.Основни принципи при обработване и защита на данните

При извършване на своята дейност ние прилагаме следните основни принципи:

1) данните се обработват законосъобразно, добросъвестно и по прозрачен начин;

2) данните се събират само за изрични, конкретно указани и легитимни цели;

3) обработваните данни са сведени до необходимия минимум във връзка с поставените цели;

4) данните се поддържат в актуален вид и за не по-дълъг срок от необходимото;

5) обработването се извършва по начин, който гарантира подходящо ниво на сигурност, защита срещу неразрешено или незаконосъобразно обработване, загуба, унищожаване или повреждане;

6) осигурява се достъп до данните на трети лица единствено за цели, които са от съществено значение за извършване на исканата услуга;

7) оказва се максимално съдействие при упражняване на права от субекти на данни.

III.  От кого и как се събира информацията?

Във връзка с посочените по-долу цели, Сайтът събира информация от своите посетители, включително крайни потребители – субекти на данни.

Личната информация, която се обработва през сайта, може да се събира по следните начини, заедно и поотделно:

  1. Предоставена лично и доброволно от посетителя;
  2. Чрез използване на “бисквитки” и други подобни решения за оптимизиране на представянето на Сайта, анализ и изпращане на търговски съобщения.